juni 2, 2023
1 års kalas

För ett färgglatt och oförglömligt 1 års kalas

Planerar du ett 1 års kalas? Ett barns första födelsedag är något värt att fira! Det är ett ypperligt tillfälle för hela familjen att träffas och fira! Ett barns första födelsedag är troligtvis ingenting barnet kommer komma ihåg som vuxen. Trots det är det viktigt för föräldrarna och barnets skull att kalaset blir lyckat. Ett lyckat kalas kräver fina dekorationer, färgglad dukning och roliga lekar. Alla dekorationer skapar en härlig stämning på kalaset och bidrar till ett lyckat firande.

1 års kalas dekorationer

Dekorationer är en viktig del av ett 1 års kalas. Vilka dekorationer du väljer är upp till dig som anordnar kalaset och vad födelsedagsbarnet gillar. Något som ofta går hem på 1 års kalas är en sifferbalong, konfetti, partyhattar, och självklart en tårta med ett ljus på. Förutom dessa dekorationer finns det mängder av teman att välja mellan på kalaset. Det brukar vara väldigt lätt att roa en ettåring, framförallt med hjälp av roliga och färgglada dekorationer. De kan dessutom liva upp stämningen och bidra till ett lyckat kalas för alla som deltar!

Tema på 1 års kalas

Vilket tema du väljer till kalaset beror på ditt barns intressen och personlighet. Gillar din blivande 1 åring bilar? Bamse? Frozen? Det finns mängder av olika dekorationer att välja och vraka mellan som passar olika teman. Slå på stort och skapa ett tema som passar tillfället och förgyller kalaset. Om äldre barn är bjudna på kalaset kanske det kan passa med godismaskiner och kalaspåsar så barn av alla åldrar kan roa sig på kalaset. Utöver det kan cupcakes och kakor göras lite roligare med hjälp av cupcakeformar och strössel av olika sorter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *